Warmtepompsystemen

Lucht – lucht warmtepomp

 

Met een warmtepomp kunt u uw woning op een milieuvriendelijke en energiebesparende manier verwarmen.

Dit type warmtepomp neemt de warmte op uit de buitenlucht en geeft ze terug af in de binnenomgeving via lucht. Ook voor het alsnog inbouwen van een warmtepomp in uw bestaande luchtverwarming bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Voordelen van een lucht - lucht warmtepomp

 

In een goed geïsoleerde woning is luchtverwarming via een lucht - lucht warmtepomp een ideale keuze.

Deze warmtepomp gaat namelijk uw woning verwarmen door warmte aan de buitenlucht te onttrekken. De warmte wordt vervolgens opnieuw binnen afgegeven via lucht. Een voordeel van een lucht - lucht warmtepomp is dat deze zeer snel de gewenste ruimte kan opwarmen omdat het een direct systeem is zonder tussenstappen. Bovendien zal de warmte gelijkmatig verspreid worden, wat zorgt voor een aangename temperatuur.

Een bijkomend voordeel is dat u de lucht in uw woning kunt zuiveren via ingebouwde filters in de warmtepomp en dat de verwarmingscyclus kan worden omgekeerd om te koelen.

 

Een lucht – lucht warmtepomp van Vranken

 

Luchtverwarming op een lucht – lucht warmtepomp is een milieuvriendelijk, energiebesparend alternatief voor woningverwarming op stookolie of aardgas. Maar dat is niet het enige voordeel dat een lucht – lucht warmtepomp te bieden heeft.

Zo kan deze warmtepomp op een snelle manier uw woning verwarmen en heeft u onder andere de mogelijkheid om het verwarmingsproces om te draaien en zo uw woning te koelen.

Wanneer u kiest voor een warmtepomp van Vranken kiest u gegarandeerd voor een warmtepomp van de hoogste kwaliteit.

Bovendien werken onze installaties bijna onhoorbaar en houden wij ook rekening met het uitzicht van uw installatie.