Verwarming

Centrale verwarming

Maar liefst 70% van de energiekosten van een gemiddeld gezin gaan naar het verwarmen van de woning. Reden genoeg dus om te kiezen voor een energiezuinige en efficiƫnte installatie.

Als wij een gratis prijsofferte komen maken, kom je alles te weten over de soorten verwarming die je kan plaatsen en hoe je ze optimaal laat renderen.

Soorten CV-systemen

Het kiezen van een nieuwe centrale verwarming is een klus die vaak enig reken- en denkwerk vergt. Er zijn heel wat systemen beschikbaar met elk hun specifieke voordelen en nadelen. Hier vind je een handig overzicht van alle soorten verwarmingsinstallaties met meer informatie over de prijs, benodigdheden, verbruik en andere belangrijke weetjes. Zo kan je gemakkelijk en snel bepalen welk type verwarmingsinstallatie het meest voldoet aan al je eisen.

Welke brandstof kiezen voor je verwarming?

Een cv-installatie kan op verschillende energiebronnen werken. Welke brandstof je best gebruikt zal afhangen van de beschikbaarheid in de omgeving en het persoonlijk verbruik. De meest gebruikte energiebronnen voor een cv-installatie zijn aardgas, elektriciteit, propaan en stookolie (mazout). Daarnaast wordt ook groene energie steeds populairder. Meer informatie over de kostprijs, verbruik en impact van de verschillende brandstoffen tijdens een gratis persoonlijke opmetingl